Yuesdotter Foto

Portrætfotografering af dyr. Kører i hele Danmark og Södra Sverige. Taler dansk, svensk og engelsk.

Priser

 

Selve fotograferingen koster ingenting – du betaler kun for de billeder du ønsker at købe. 

Pris pr. billede: 250 kr inkl. moms. Prisen gælder privat brug. For kommercielt brug, kontakt mig venligst på foto@yuesdotter.com

Kørsel 4 kr pr. km + evt. bro- og vejafgifter - I hele 2022 tilbyder jeg gratis kørsel på hele Sjælland.

Alle priser er i DKK inkl. moms


Hvad hvis det bliver dårligt vejr den aftalte dag?

 

Hvis det skulle regne eller på anden måde blive dårligt vejr til fotografering, finder vi bare en anden dag til at fotografere dit dyr.

 

Hvordan foregår en fotosession?

 

Det kan være meget forskelligt og afhænger af, hvad du kunne tænke dig og hvilke idéer vi sammen kommer frem til. Derfor starter vi altid med en indledende snak for at finde ud af, hvordan vi skræddersyer den perfekte fotosession til lige præcis dig og dit dyr.

 

Hvordan fungerer det?


Efter endt fotografering, udvælger jeg de bedste billeder til et galleri, hvorfra du vælger hvilke billeder du vil købe. Når du har valgt hvilke billeder du vil købe, sender jeg dig en faktura. Når fakturaen er betalt, redigerer jeg færdigt de billeder du har valgt og sender dig billederne i høj kvalitet i to forskellige opløsninger, et til print og et til web. Billederne må ikke beskæres eller modificeres yderligere og de må ikke sælges/gives videre eller bruges til kommercielt brug uden forudgående skriftlig aftale med fotografen. Du er velkommen til at lægge billederne op på din hjemmeside, Facebook, Instagram m.v., bare husk at skrive "Foto: Yuesdotter Foto" sammen med billedet.


Fotografering af event

 

Billeder fra events kan købes til en standardpris. Du kan kun købe billeder hvor du selv eller dit dyr er med på billedet. Hvis du har skriftlig godkendelse fra rytteren/handlern og dyrets ejer, kan du købe billedet, selvom det ikke er dig/dit dyr på billedet. Kontakt mig på email foto@yuesdotter.com, hvis du ønsker at købe billeder fra et event.


Ønsker du en fotograf til dit event? Så er du velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak på mobil 91696490 eller skriv til foto@yuesdotter.com
Kontakt


Yuesdotter Foto

v/ Wai Ching Yuesdotter

mob: +45 91696490

mail: foto@yuesdotter.com