Jeg tilbyder

Coaching, Samtale & Mindfulness


Gennem coachingen kan du blive spejlet i hvad du vil, hvem du er og få hjælp at strukturere og lægge en plan for, hvordan du skal nå dine mål og leve det liv, du vil. Jeg tør stille kritiske spørgsmål, samtidig med at være støttende. Jeg vil at du skal blive din største inspiration. 

Mindfulness kan hjælpe dig at finde ro, mærke efter og "skrælle af" det, der ikke er dig. Det hjælper dig at komme nærmere din kerneog er også et værktøj som du kan tage med hjem og bruge udenfor behandlingsrummet.


Alignment Therapy™ kropsterapi


Alignment Therapy™ er en blid form for kropsterapi, hvor terapeuten bruger sine hænder til at frigøre restriktioner og skabe forbindelse i kroppens bindevæv og nervesystem. Resultatet er en friere krop i balance, en naturlig holdning og et mere autentisk kropssprog. Når kroppen kommer i balance vil du opleve færre smerter og spændinger, men også en indre ro og balance. Mange klienter oplever at de får bedre jordforbindelse, en indre styrke og balance som de oplever som unikt med Alignment Therapy™.


Traumer sætter sig som mikroskader i kroppens nervesystem og gennem kropsterapi kan disse skader og dermed også traumerne heles. Kropsterapi har også en beroligende effekt på nervesystemet, hvorfor det er et så godt komplement til samtale og mindfulness ved behandling af stress. 


Alignment Therapy™ kan udgå fra et systematisk 10-forløb, hvor kroppen systematisk gås igennem ifølge Ida P. Rolfs system eller så kan man vælge et Advanced Alignment Programme, hvor helt individuelle session gives efter klientens problematik.


Ved den første session laver vi sammen en vurdering af, hvilken type behandling/forløb der ville være mest effektiv for dig. 

Stressterapi


Gennem en kombination af samtale, mindfulness og kropsterapi tilbyder jeg en unik form for stressterapi til dig, der ønsker at komme af med din stress og ikke bare finde en måde at håndtere den på.

Du lærer at bryde dine stressmønstre, at tage kontrol over din stressreaktion, samtidig med at behandlingssessionerne er afstressende i sig. Du er velkommen til, helt uforpligtende, at kontakte mig for at finde det rigtige forløb och behandling til dig.


Walk & Talks


Coachingsamtaler under en gåtur kan være en afslappet og mindre intimiderende måde at tale om tingene på. Når kroppen er i bevægelse, kan tingene lettere falde på plads og det bliver nemmere for det underbevidste at bearbejde de ting vi taler om til coachingsessionen.


At gå en tur er i sig afstressende og er med til at skabe bevidsthed, nærvær og ro. Når du går en tur er det også nemmere at mærke efter hvad der føles rigtigt for dig og at lægge en plan i linie med dine værdier. En coachingsamtale under en gåtur kan ses som en oprydning i hjernen. 


Gåturerne udgår fra klinikkens adresse på H.C Ørsteds Vej 49A og de fleste gåture går rundt søerne, i Ørstedsparken eller i smågaderne i indre Frederiksberg. Ved dårligt vejr bliver coachingsamtalen afholdt inde i klinikken, men hvis du ønsker, kan vi stadig have et fokus på krop og bevægelse.

Re™-treatments


Har du brug for et retreat, men har ikke tid eller råd? Så kom og få en Re™-treatmentbehandling og få boostet dit system. Re™-treatments er afslappende, afstressende behandlinger, lidt selvforkælelse i hverdagen. 


Re™-focus
Re™-vitalize
Re™-set
Re™-energize
Re™-balance
Re™-solve
Re™-fresh
Re™-charge
Re™-start


Kropsterapi for ryttere


Din hest får sikkert massage, behandlinger og regelmæssige syn af din dyrlæge, men hvornår fik du sidst en behandling? Vi ryttere er oftest meget gode til at sætte hesten i første rum, prioritere hesten først, men hvad vi nogle gange glemmer er, hvor vigtigt det er for hesten at vi også er i balance, både kropsligt og mentalt. En rytter, der sidder skævt på hesten og ikke er i balance vil uundgåeligt give slitage på hesten. Er rytteren heller ikke i mental balance, vil hun ikke kunne ride i harmoni med hesten.

  

Du bliver en behageligere rytter at have på ryggen. Ikke bare forebygger det skader hos hesten, men det hjælper dig til at ride bedre og bedre kunne nå dine mål i ridningen. Kropsterapien er desuden ikke kun til gavn for hestens holdbarhed, mange ryttere oplever at smerter og spændinger forsvinder efter kropsterapibehandlingerne.Ridningens biomekanik


Foredrag, kurser, clinics om hestens og rytterens biomekanik, hvordan du rider på en holdbar måde og tager hensyn til hestens naturlige bevægelsesmønstre, balance og støddæmpning for en sundere og gladere hest og ryttere.

Gratis 15 indledende samtale


Det er ikke altid nemt at finde en terapeut eller metode gennem kun at læse på en hjemmeside eller få en anbefaling af en ven. Det er så meget, der skal passe, og udover at metoden skal passe til det problem du har, skal også personkemien mellem terapeut og klient være der.


Derfor tilbyder jeg altid en gratis 15 min inledende samtale, hvor jeg kan fortælle mere om metoderne, du kan mærke efter om det er noget for dig og sammen laver vi en vurdering af dit behov og hvad slags behandling/forløb, der ville passe dig bedst.

Du finder klinikken på:

Annekset 49A

H.C. Ørstedsvej 49A

1879 Frederiksberg C

© Wai Ching Yuesdotter 2019

Kontakt:

9169 6490 (mobil)

3412 0449 (fastnet, ej sms)

waiching@yuesdotter.com